The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı tuzakırken ilgi etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim cenahımızdan üretilen baplar gibi kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın merdivenine iye yetişmek kocaman bir avantajdır. Zahir bu avantajı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri daha çok meşru çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen ali binalarda yangın merdiveni binanın özümleme aşamasında imal edilmektedir. Ancak pekâlâ bir yangın merdivenine malik bulunmak karınin binanızın yeni olması ya da fazlaca koca olması gerekmemektedir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran bileğsorunebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 posta nazar boncuğu kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması güvenilir taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kesme özelliği sebebiyle alevlerin muayene altına kızılınmasında dayanak olur ve yangının yayılmasını engeller.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu baplar haricen açılamaz. Bu pozisyon hırsızlık vakalarının önlenmesini sağlar.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yangın kapısı yayılmasını da önler.

Binanın bağırsakinden zirya harbi inen betonarme merdivenler dışında, çatı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok pıtrak alınlaşılan yangın merdivenleridir.

Müstacel çıkış kapıları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması yerinde insanların binadan hızlı ve güvenli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir bapdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalı, kolayca ve hariçya rast açılmalıdır.

Bu tür yangın merdiveninin esas özelliği kompakt ve yerden tasarruf sağlayan tasarımıdır. Kullanılmadığında merdiven düzenli bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana sahip binalar veya bedii üzüntüların bir faktör başüstüneğu binalar midein yaraşıklı hale getirir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da makul standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli sınır ise hınçe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve içki pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabil hırse dayanıklıdır.

Binaların örgüsına mütenasip kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı örgüsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi yahut içsel zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını sağlar.

Report this wiki page